zaterdag 4 mei 2013

Sieradendoosje


Het sieradendoosje voor onze kleindochter Tabitha is klaar.

Ze heeft er zelf om gevraagd of ik dit ook voor haar wilde borduren, en weet dat ik er mee begonnen ben, ze hoopt 15 mei D.V. jarig te zijn en wil graag iets van sieraden voor haar verjaardag van Opa en Oma hebben, dat past goed dan bij het sieraden doosje.

Dit keer gekozen voor felle kleurtjes, moest daar wel even aan wennen, maar nu het af is vind ik het mooi, maar? een ieder heeft z`n eigen smaak ook wat kleuren betreft.
Het stramien zet je met heel dun naaimachine garen vast boven op het doosje, zelf heb ik er wat fiberfilt onder gedaan wordt het wat voller, staat niet zo strak en daarna doe je er een bandje om heen voor de afwerking, ook dat met naaimachine garen.
 

5 opmerkingen:

 1. een leuk en fris sieradendoosje geworden Rian,met de pip kleurtjes, denk dat je andere kleindochter nu ook wel graag een geborduurd doosje van je krijgen zal.
  gr Berty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een werk hebt u er weer van gemaakt ma,
  Lief doosje met vrolijke meidenkleurtjes! Ik denk dat het wel in de smaak zal vallen bij Tabitha.
  Het lijkt me wel een goed idee om voor uw 40-jarig huwelijk zo'n mooie merklap te maken. Net wat voor u. Met van die mooie kleuren.....Wie weet.. maar wel een heel werk denk ik!
  Groetjes Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Rian, wat is je doosje leuk geworden joh.

  Groetjes Teuni

  BeantwoordenVerwijderen
 4. erg leuk geworden Rian!

  Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rian, wat geweldig knap van je. En je kleindochter zal wel heel blij geweest zijn met haar kado. De kleurtjes passen precies bij zo'n tiener-kleindochter.
  Groetjes Marianne.

  BeantwoordenVerwijderen