vrijdag 6 januari 2017

6 januari 2017Wij wensen een ieder een goed een gezond 2017.
Al het nodige toegewenst voor in het pas begonnen jaar in alle opzichten van het leven.

De PC weigerde de vorige keer met foto's...ondertussen is het probleem opgelost ...gelukkig want zonder PC kan je eigenlijk niet meer. 
Ondertussen nog meer gedaan en wel het motief.... en van het alfabet daar mochten we een spreuk of gezegde van maken...dit heb ik gedaan.

Deze week drie kleinkinderen te logeren gehad.... hun heerlijk spelen of in de Bim Bams gelezen en ik bij tafel borduren...
Zelfs ouderwets een vertel CD opgezet (wel van de oorlog) dit wilde ze zelf ...wat gaf dit rust ...heerlijk lagen ze op de bank erbij .... ik ook luisteren en? borduren...ook hebben ze bij opa in de hobby ruimte getimmerd ook dat ging mee naar huis.

Af en toe kwam een van de kleinkinderen achter me staan om te kijken of ik alweer een letter af had...hun vonden het knap van oma dat oma dit kan... opa was grieperig en dagje Loevenstein ging daardoor niet door....ja wat nu!!!! toen hadden we een ideetje om naar een kringloop winkel te gaan...kleinkinderen wisten niet wat dat was...wij uitgelegd en beloofd hun wat geld te geven zodat ze daar iets voor mochten kopen...want het was voor een goed doel....wij naar de kringloop... niet te geloven hoe leuk ze dit vonden ...knuffels /  spellen / knutsel spulletjes / enz. werd er gekocht en? ze hielden nog geld over.... ze wilde nog wel naar een kringloop winkel gaan.... zo gezegd zo gedaan...de jongste had haar geld op maar de twee jongens hadden nog ongeveer 3 euro over.

Dus moest er de volgende dag nog een kringloop winkel opgezocht worden...en gelukt ...vanmiddag gingen ze naar huis met een koffer spullen van???? de kringloop...hoe zou hun pa en ma dit vinden?
Hun hadden plezier maar wij ook ...

De rust weer terug gekeerd...het was gezellig met de Kids... veel spellen gedaan vooral padvinder....alles op zijn tijd.. en dacht nu eerst maar eens de blog bij werken.

Heb links boven in het motief ...recht letters van alfabet geborduurd.
Nu nog twee randen dus begin een beetje te komen liep achter....af is hij nog lang niet want heb ruimte genoeg over...maar komt goed.Hobby handwerken is niet de enigste hobby...heb sinds twee weken ook weer orgelles.
Wilde weer even de puntjes op de I zetten ..en ja hoor! geef  de leraar meteen een stuk van Bach op oei kan ik dit???? oefenen oefenen en nog eens oefenen.
Wat ik ook doe is Power Points maken klik op de onderstaand link.

http://powerpointsrian.blogspot.nl/

Allen een hartelijke borduurgroet van Rian6 opmerkingen:

 1. Je lap wordt práchtig Rian!
  Een mooie spreuk ook.
  Groeten van Sari

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je lap krijgt een prachtige invulling Rian,hij begint al mooi te vullen
  borduurgroet van mij, Berty,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat vond oma vast niet erg, twee keer naar een kringloopwinkel... Mooie rijm op het borduurwerk... zo aan het begin van het jaar...
  Fijn om zo veelzijdig bezig te mogen zijn!
  Wat schreef Bach vaak onder zijn muziek? SDG (Soli Deo Gloria, alleen God de eer...)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Rian:je borduurlap is nu al prachtig t,heeft een mooi effect i.p.v.
  een band.....zoals zovele doen.....ook ik.
  we hopen elkander en de andere dames weer te ontmoeten op 19-januari
  hartelijke groet van M.M.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk verhaal ma! En uw lap wordt ook steeds mooier. Met een aansprekende tekst er bij..Ik moet ook weer eens wat gaan borduren. Anders durf ik straks niet op de handwerkmorgen te komen;-) Groetjes uw dochter

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige lap. Ik had al eerder gereageerd maar zal iets niet goed hebben gedaan. Weer een poging om dit te plaatsen. Groetjes, Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen