maandag 21 mei 2018

21 Mei 2018


Beloofd is beloofd...zou de boekjes  en de rolletjes laten zien .


De handwerkdag  was deze keer bij Frieda....we gingen op tijd weg...de Tom Tom nam ons mee en gelukkig geen file... dus dachten we mooi op tijd te zijn...helaas raakte de Tom Tom in de war...en wij maar rondjes rijden als maar door... steeds kwamen we weer bij dezelfde weg uit... echt niet leuk!!!!!..achteraf waren we heel kort bij onze bestemming ...maar konden er niet komen... via de mobiel heeft hij ons toch gebracht waar we wezen moesten...
Maar? wel te laat.
Heerlijk smaakte de koffie, met wat lekkers erbij...daar hadden we na zo`n toch echt wel zin in.

Joke begon meteen, want er was veel werk aan de winkel zeggen ze wel eens,  nou dat was het zeker.
Joke gaf  aan dat ze deze dag echt streng zou zijn...i.v.m. boekjes maken van het borduren van de afgelopen tijd...dus boekjes binden...Joke had haar handen vol aan diegene die een boekje wilde binden...er waren namelijk ook dames  die er een rolletje van hebben gemaakt...ook ik koos voor een rolletje...dus de anderen en mij persoon hoefde ons niet in te spannen...wel de dames die een boekje gingen binden ..daar hoorde we steeds zuchten zuchten en zuchten...het schijnt toch wel moeilijk te zijn zo te horen aan het zuchten...maar Joke had geduld en verder ging het goed...het resultaat mag er zijn.
Zie de foto`s hieronder.

Ondertussen is er weer een handwerkdag geweest en hebben 2 dames die de boekjes nog niet ingebonden hadden het afgelopen week gedaan.. nog niet helemaal af ..maar komt wel.

Joke hoopt ons D.V. in het najaar weer verder op gang te helpen met borduur techniek.
We zijn toch nooit te oud om te leren ??????  maar nu  hebben we vakantie...
en gaan onze eigen ideeën en creativiteit  ontwerpen.

Zelf ben ik begonnen met de Noorwegen band...vind het wat grof  band nu ik er mee begonnen ben ... eerst begonnen over 2 draadjes...want 1 draadje werd niet mooi...maar ? het wordt wel leuk ..vind ik zelf.. vandaag de Noorse vlag geborduurd....nu heb ik toch een begin gemaakt voordat we D.V. naar Noorwegen hopen te gaan.






















De volgende keer hoop ik iets van de Noorwegen band te laten zien....
Allen een hartelijk borduurgroet van Rian
rvanderhoek@solcon.nl













5 opmerkingen:

  1. Wat een mooie werkstukken om te zien van ons allemaal,echt leuk,en wat een variatie is het geworden,topserie meisjes:-)groetjes Berty

    BeantwoordenVerwijderen
  2. weer een mooi verslag van onze borduurhobby .... gezellig om te lezen wat we in de achter liggende tijd gedaan hebben !
    groet van Ditty

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi verslag. Allemaal dezelfde opdracht en dan zo verschillend geworden.
    Er zijn heel wat steekjes gezet het afgelopen jaar.
    Groet, Liesbeth.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig Rian! Compliment voor allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuk om het zo weer allemaal terug te zien! groet Frieda

    BeantwoordenVerwijderen